Nyt hvalpeaften koncept hos Ribe-egnens Dyrlæger

Invitation til næste hvalpeaften

I øjeblikket er der ikke planer om et nyt hold.

 

Tidligere har det hele foregået over 1 aften, men nu tilbyder vi et 4 ugers hvalpekursus, hvor man kan lære en masse spændende ting sammen med sin hvalp og blive klogere på alle de praktiske ting omkring den.

Over de 4 uger tilbyder vi:

  • 1. gang: Kliniktræning - Her vil din hvalp få lov til at komme ind i konsultationsrummet, hoppe op på bordet, hilse på personalet, have en fremmed person til at tjekke diverse ting på hvalpen - så vi gør det trygt at komme til dyrlæge fremover. Og selvfølgelig serverer vi en masse lækre godbidder. Derudover vil der være en masse hvalpeleg og hygge.
  • 2. gang: Teori aften - Dette er kun for 2-benede folk, og de små hvalpe må blive hjemme. Her kommer al information om vaccination, tænder, foder, flåt-behandling, forsikring og meget mere. Og man er mere end velkommen til at stille spørgsmål.
  • 3. + 4. gang: Adfærd og motorisk udvikling - Her er hvalpene igen med på klinikken. Der er nu fokus på hvalpens adfærd og motoriske udvikling. Men også en masse om stimulering af din hvalp. Dette inkluderer selvfølgelig også en masse hvalpehygge og leg.

Prisen for hvalpekursus er 675 kr.

Hvalpen må max være 6 måneder gammel for at kunne deltage, og der er plads til max. 10 hvalpe pr hold.

Det hele kommer til at foregå hos Ribe-egnens Dyrlæger, Industrivej 30B, 6760 Ribe.

For mere viden eller tilmelding til vores hvalpekursus kan I altid kontakte os på tlf. 75 41 03 00, sende os en mail på info@ribedyreklinik.dk, eller kig forbi klinikken.

Vi glæder os til at se jer og jeres små dejlige hvalpe og hjælpe dem godt på vej ud i livet.

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.