Foder

Vi har et stort udvalg af foder til både hund og kat.

Vi fører mærkerne:

  • Specific
  • Veterinary HPM fra Virbac
  • Eukanuba
  • Royal Canin
  • Hill’s

Alle produkterne er valgt pga. deres høje kvalitet og vores gode erfaringer med dem.

Udover foder til raske dyr har vi specialdiæter, som anvendes ved specifikke lidelser, der stiller særlige krav til dyrets kost.

Du kan trygt komme og få en kvalificeret og individuel rådgivning og du er altid velkommen til at tage dit dyr med, så vi kan finde det produkt, der passer til netop dit dyr. Der er smagsgaranti på alt det foder, vi forhandler.

SPECIFIC

SPECIFIC™-serien er udviklet i tæt samarbejde med dyrlæger og ernæringseksperter ud fra den sidste nye viden om kæledyrs sundhed og ernæringsbehov. SPECIFIC™ -serien består af et komplet sortiment af kvalitetsfoderprodukter, som hjælper med at holde din hund og kat sund og rask, så I kan nyde hinandens selskab hver eneste dag i rigtigt mange år.

Du kan altid finde et SPECIFIC™-produkt, der passer perfekt til din hund eller kat, uanset alder, race og eventuelle særlige behov. En af de ting, der skiller SPECIFIC™-serien ud fra de øvrige produkter på markedet, er vores tradition for og ekspertise med fedtsyrer fra fiskeolie.

Takket være mange års erfaring ved vi præcis, hvordan de følsomme fiskeolier skal håndteres og tilberedes for at bevare deres positive effekt.

LINK: www.specific-diets.dk

VETERINARY HPM

Veterinary HPM er et nyt hundefoder og kattefoder på det danske marked. Virbac kalder det en ny generation af hundemad og kattemad, selvom deres smalle og eksklusive serie bygger på naturens ældste princip. Hunde og katte er født kødædere – og det har Virbac respekt for!
Derfor har Virbac udviklet en formular med markedets højeste andel af animalsk protein i tørfoder.

Link til producentens hjemmeside: www.virbac.dk

EUKANUBA

Hunden er fra naturens side rovdyr, så derfor skal et foder have et højt indhold af kød. Eukanubas ingredienser er af høj kvalitet for at sikre en høj fordøjelighed. Eukanuba har kød som første ingrediens, kød af meget høj og stabil kvalitet.
De bruger hvede, majs og durra som kulhydratkilde som sikrer et stabilt blodsukker så hunden føler sig mæt i længere tid.

Eukanuba tilsætter ikke kunstige farvestoffer, smagsstoffer, konserveringsmidler, kemiske antioxidanter eller salt som smagsforstærker.

Eukanuba bruger roetrævler som fibre. De giver mæthedsfølelse og er let optagelige fibre for tarmen og giver en sund og stabil tarm.

Vi ved hvorfra alle vores råvare kommer, alle vores leverandører skal igennem en streng kvalitets kontrol. Dette gør vores foder unikt og gennemforsket samt sikrer høj og stabil kvalitet.

ROYAL CANIN

Royal Canin er et kvalitetsfoder til både hund og kat. Når der er tale om kvalitetsfoder er der flere ting, der spiller ind, før man kan kalde et foder det. Royal Canin sikrer, at der er alle de næringsstoffer, vitaminer og mineraler hunden og katten har behov for i deres forskellige stadier af livet. Det betyder, at Royal Canin, når vi taler hund, har delt hundene ind i 4 størrelser. Der er små, mellemstore, store og gigant hunde. Indenfor hver af disse grupper er der et foder, der passer netop til din hund. Her er der starter, junior, adult og senior. Der er også en neutered serie til de hunde, der har behov for mindre energi efter sterilisering og kastration.

På katte-fronten er det lidt det samme bortset fra størrelsesinddelingen. Den ser ud som følger: weaning, growth, adult, neutered og senior.

Desuden har Royal Canin et stort udvalg af sygdomsdiæter, som passer præcist på den lidelse, hunden og katten måtte have.

Link til producentens hjemmeside www.royalcanin.dk

HILL’S

Foder fra Hill´s Pet Nutrition er sammensat af ingredienser af højeste kvalitet og med en optimal næringsstofbalance, der opfylder din hund eller kats behov uanset alder, race og helbred. Hos Hill´s arbejder mere end 150 dyrlæger med en doktorgrad i ernæring og forskning på at udvikle og forske i, hvordan man bedst kan imødekomme både sunde og raske hunde og kattes behov, såvel som hunde og katte med helt specielle behov ved sygdom mv. Der lægges vægt på at produkterne er klinisk dokumenterede, smager godt, er højt fordøjelige og at sammensætningen af produktet er ens fra pose til pose af den samme variant. Hill´s tilbyder smagsgaranti på alle produkter.

Link til producentens hjemmeside: www.hillspet.dk

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.