Ribeegnens Dyrlæger er ISO-certificeret

Billede af ISO-certificeringen
Dit kvalitetsstempel

Ribeegnens Dyrlægers smådyrshospital er ISO-9001 certificeret.

Det betyder, at vi arbejder med kvalitetsstyring af vores arbejdsgange, så der altid er styr på faglighed, sikkerhed, hygiejne, kommunikation og udstyr.

For dig som kunde betyder det, at vi hver dag arbejder efter høje standarder og gennemprøvede procedurer for at imødekomme dit dyrs og dine behov og yde den bedst mulige behandling og forebyggelse.

Vi tager gerne imod både ris, ros og konstruktiv kritik, og forbedrer os løbende bl.a. på baggrund af de tilbagemeldinger vi får fra vores kunder. Årlige tilfredshedsanalyser hjælper os også til at yde den bedst mulige service og giver os viden om, hvad der vægtes højt hos vores kunder.

Certificeringen er frivillig, og giver et uvildigt kvalitetsstempel for, at vi som klinik lever op til særligt høje standarder inden for behandling, service og patientsikkerhed, således at du trygt kan overlade behandlingen af dit kæledyr til os.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.