Kæledyr

Kæledyrsafdelingen hos Ribe-egnens Dyrlæger.

Vi tilbyder et moderne dyrehospital, der er veludstyret med faciliteter og et veluddannet personale.

Vi har fagdyrlæger i hunde- og kattesygdomme, ligesom vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker følger efteruddannelse og kurser, således vi kan tilbyde den bedste behandling.

Vi foretager de fleste almindelige og specialiserede former for medicinsk og kirurgiske behandlinger, såsom sundhedseftersyn, vaccinationer, kastration og sterilisering.

Herudover laver vi avanceret kirurgi, både på knogler og bløddele.

Vi har endoskoper og kan dermed kigge ned i dyrets mave/lunger hvis det er nødvendigt.

Vi foretager mange diagnostiske undersøgelser med røntgen og scanner.

Fotografering af hofter for hofteledsdysplasi og indsendelse til Dansk Kennelklub er et af vores specialer.

Vi lægger vægt på kvalitet i billeder og positionering og er kendt for at blive ved, til vi får et perfekt resultat. Dermed får din hund også den bedste bedømmelse.

Vores kendetegn er åbenhed og ærlighed i behandlingen, og vi inddrager gerne ejeren i ambulant efterbehandling.

Efter aftale tilbyder vi også hjemmebesøg.

Hos Ribe-egnens Dyrlæger er der plads til alle. Ønsker du mere information, kontakt os i dag på telefon:  75 41 03 00 eller på mail: info@ribedyreklinik.dk

Accepter marketing-cookies for at se videoen.

Ribe-egnens dyrlægers antibiotikapolitik:

Ved Ribe-egnens Dyrlæger fører vi en ansvarlig antibiotikapolitik. Vi forsøger så vidt muligt at begrænse brugen af antibiotika, behandle med så specifikke antibiotika som muligt samt begrænse brug af præparater, der disponerer for udvikling af bakterieresistens.

Årsagen er det stadig stigende problem med multiresistente bakterier, der udgør en alvorlig sygdomsrisiko for dyr og mennesker.

Ved at føre en ansvarlig antibiotikapolitik, er vi med til at gøre vores til, at vi fortsat kan behandle og helbrede dyr og mennesker i fremtiden.

Som loven også foreskriver, kræves det derfor, at for at få udleveret antibiotika / receptpligtige lægemidler, skal dyret være undersøgt, der skal være stillet en diagnose og udleveringen skal ske efter en dyrlægefaglig vurdering.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.