Tilbud

Tilbud – butiksvarer

(Opdateret d. 08.12.2016)

Husk at du får ALTID 15% på foder og butiksvarer hvis du er medlem af vores kundeklub Klub VIPets! Se mere her Klub VIPets

Specific

Få 50% på den første pose!

Rodekassen

Spar 20% på ting i rodekassen. Indholdet varierer men kan bl.a. være shampoo, godbidder, dækkener, seler, halsbånd, legetøj mm.

Pakketilbud

BLIV SYNLIG!
Køb en valgfri Orbiloc lygte + en Buster refleksvest til kun 250kr.

Orbiloc er en dansk produceret LED lygte, som både kan bruges af mennesker og dyr. Lygten kan ses på 5km afstand, er vandtæt ned til 100m, er utrolig holdbar og oven i købet har 3 års garanti!
Lygten fås i mange forskellige farver og er nem at betjene.

NYHEDER!

WHIMZEES. Vi har fået nye tyggeben hjem - Whimzees. Et naturligt, glutenfri og vegetabilsk tyggeben til din hund. Tyggeben kan være med til mekanisk at reducere dannelsen af plak og tandsten og hjælpe med at holde en sund mundhygiejne.

ALPHA SPIRIT. Vi har fået nye snacks og sticks hjem fra Alpha Spirit. Disse godbidder har en fantastisk smag og er uden korn og gluten. Forkæl din hund med disse godbidder som er 100% naturlige.
Vi har i øjeblikket gode tilbud på de forskellige varianter!

IDEAL BALANCE. Lækre godbidder som hunde vil elske. Lavet med de bedste naturlige ingredienser og med fersk kylling som 1. ingrediens. Indeholder ingen majs, soja eller hvede og er kornfri.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.